OM OSS
. . .


VÅRA LAMPOR
Våra lampor tillverkas i Sverige, Värmland. Varje lampa görs för hand utan maskiner och automatiserade verktyg. Lampan består av papper, rotting och ett fäste i metall och trä.

PAPPER
Lamporna är handgjorda och därmed är varje lampa unik. Pappret som är naturfärgat är handgjort och kommer från Nepal och är mycket tunt, ytvikten är endast 30 gr. Pappret och lampan bör därmed hanteras varsamt.
Inget papper är det andra likt och skiftningar och strukturer förekommer i pappret. Detta är det som är charmen och ger lampan karaktär och liv. Dock måste man förstå att inget papper och därmed lampa är perfekt och kan ha olika ”defekter” och strukturer.

Våra vita rislampor tillverkas i klassiskt vitt Wenzhou mullbärspapper med ytvikten 32 gram.

HANTVERK
Uppskattar man inredningsdetaljer med en personlig prägel och uppskattar hantverket som ligger bakom en produkt är det här lampan för dig. Vi tillverkar skärmarna på traditionellt vis med träblad som monteras i en cylinder.

MONTERING
Vi har valt att inte montera en sladd på någon av våra lampor. Detta för att ge dig som kund en större valmöjlighet vid val av sladd och placering av din lampa.
Idag finns så många olika sladdar att välja mellan med olika färger, längder och strukturer. Så vilken sladd du väljer för just din skärm överlåter vi till dig.
Med skärmen följer en beskrivning hur du fäster lampskärmen i din sladd med medföljande fästanordning.

LJUSKÄLLA
Vi rekommenderar en ljuskälla av typen LED. För att få en mjuk ljusbild som passar denna typ av lampskärm är 3- 5 W att rekommendera.

TRANSPORT
När lampan är ny har den varit hopvecklad under en tid. Pappret i skärmen ska vara ”knyckligt” men själva skärmen rätar ut sig något när den kommer på plats.

LAGER
Vi har inga större volymer av lampor i lager utan tillverkar efter hand.
Skicka gärna ett mail om en lampa av intresse är restnoterad så återkommer vi med en ungefärlig leveranstid.

FRÅGOR
Har du frågor eller funderingar om våra produkter tveka inte att höra av dig till oss på Intill Form & Design.
 
 
 
. . .